הי לכולם
אשמח לעזרה. חבר שלי ושותף עסקי נמצא במצב קצת בעייתי מתחילת המלחמה, ואני מאוד הייתי רוצה לנסות לעזור לו. הוא מקבל התקפי חרדה על בסיס יומי, לפעמים פעמיים ביום, ולפעמים זה נמשך אפילו כמה שעות. לא משנה מה אני אומרת לו, או שאני מנסה לדבר להיגיון זה לא מצליח להרגיע אותו, ובעיקר אני מרגישה שהוא לא מצליח לתפקד ונורא סובל. חשבתי להפנות אותו לטיפול מרכז לבריאות הנפש שלוותה, ואשמח לדעת האם יש כאן למישהו ניסיון עם הטיפול אצלם. אשמח ממש לטיפים איך לעזור לו.
תודה לעוזרים
הי חברה
עולים כאן לא מעט דיונים של גולשים שנמצאים בחו״ל, או שיש להם קרובי משפחה בחו״ל, והרבה פעמים עולה הצורך לעשות העברת כסף מחול. אני מניח שמי שניסה לעשות העברה כזו נתקל בלא מעט בירוקרטיות וקשיים, ומעבר לבירוקרטיה יש גם את עניין המרת המטבע והעמלות, שעשוי לעלות לכם בסכום לא קטן. בקיצור הליך מסורבל לכל הדיעות. בקישור המצורף לכם כאן תוכלו למצוא אופציה ומידע על העברת כספים בצורה הכי קלה ונוחה שתוכלו לחשוב עליה. מוזמנים לקרוא ולהתרשם.
הי לכולם :)
כל הזמן הזה נעזרתי בכם לא מעט, ותמיד הייתם אדיבים ועניתם על כל שאלה. עכשיו תורי לתרום בחזרה, והיום אני כאן עם המלצה בעבור אלו מכם שמתחילים את דרכם בעולם העסקי. אחד הדברים החשובים הוא לייצר לוגו ומיתוג שיעביר בדיוק את המסרים אותם אתם רוצים להעביר דרך העסק. המסרים שלכם צריכים להיות מדויקים ומותאמים אליכם. תוכלו להיעזר בשירות של מעצבים גרפיים, שעשו עבורי עבודה מעולה. אני אישית הייתי מאוד מרוצה מהעבודה מולם כמו גם מהתוצאה הסופית שיצאה נהדרת. צירפתי לכם כאן קישור לאתר שלהם ליצירת קשר.
הי חברה
אני לא בטוח אם יש כאן גולשים שיכולים לעזור, אבל מאחר ומדובר בנושא מאוד רגיש אשמח לשמוע אם החברים כאן יוכלו לעזור. האם יש כאן חברים שיצא להם להיעזר בשירות של מרכז לבריאות הנפש גהה? אני מעוניין לקבל סיוע עבור שותף שלי לחיים ולעסקים, שהמצב שלו מאז ה -7 באוקטובר רק הולך ומחריף ואני ממש פוחד שהוא בסוף יעשה לעצמו משהו. אשמח לדעת אם אולי יש מישהו שיכול לשפוך אור על התהליך, על הצוות, על האפשרויות השונות. אני ממש אבוד ומנסה למצוא כל דרך לעזור.
תודה לעונים
הי חברים
ראיתי שעלו כאן לא מעט דיונים של גולשים שמחפשים רעיונות עבור מתנה ליולדת. אין ספק שזה לא פשוט לבחור מתנה, גם עבור מישהי שאתם מכירים היטב, אבל על אחת כמה וכמה למי שאתן פחות מכירים כמו קולגה לעבודה. אתם רוצים לתת משהו שימושי, שיחזיק לאורך זמן, ולא סתם משהו שישב בארון, אבל שיהיה מכובד ויפה. מהטיפים שאני יכול לתת לכם, אל תהססו להביא משהו ליולדת עצמה ולא לתינוק. לתינוק כולם מביאים מתנה, תשומת הלב תמיד מופנית אליו, ודווקא האישה שעברה תהליך לא פשוט של הריון ולידה זקוקה לפינוק או משהו עבור עצמה עכשיו. יש לכם מגוון רעיונות בקישור.
בהצלחה
הי לכולם
בא לי להיעזר בבנות הפורום, להמלצה קצת שונה. אני מנהלת עסק מצליח שמצריך ממני לרוב התרוצצות בין פגישות. אני מתה על האינטנסיביות הזו, ואוהבת שאני לא כל היום במשרד שלי, אלא משוטטת בין משרדים של לקוחות, קולגות, משקיעים ועוד. כמובן שאני מאוד מקפידה על לבוש אלגנטי כראוי, אבל יש לי בעיה עם הנעליים. מה שיפה לא נוח ומה שנוח לא תואם את המעמד. אשמח להמלצה על סנדלים לנשים, אלגנטיות, יפות ונוחות, שיכולות להשתלב היטב על חליפה אלגנטית, אבל גם על ג׳ינס לפעמים, ולשדרג את ההופעה. הכי הכי חשוב – שיהיו נוחות, לא בא לי לסיים את היום עם יבלות.
תודה לעונות
הי לכולם
אשמח להתייעצות קצת שונה, אבל אני מקווה מאוד שיש כאן חברה עם קצת ניסיון שיוכלו לשפוך אור מנקודת המבט שלהם. יש כאן יזמים ובעלי עסקים שגם מתמודדים עם סכרת? אני מדבר על סכרת מסוג 1, שדורשת תפעול אינטנסיבי של זריקות אינסולין, איזון, הימנעות מהיפו והיפרים, תזונה נכונה ועוד. אני די חדש בתחום הסוכרת (אובחנתי לפני כחצי שנה), ואני כבכר כמעט שנה עובד על הקמת חברה משלי. מאחר ואין לי ניסיון באף אחד מהתחומים, אשמח לשמוע מכם איך זה יכול להסתדר, האם הסוכרת יכולה להפריע באיזשהיא צורה, איף אתם מתנהלים בפגישות וישיבות, וכל מה שיוכל לעזור.
תודה לעונים
הי חברים
יש כאן גולשים יזמים ובעלי עסקים שיש להם אתר ברשת שמשווקים לקהל לא ישראלי? אשמח אם תוכלו לעזור. אנחנו בשלב מאוד מתקדם של שיתוף פעולה עם חברה גדולה בחו״ל, ועומדים להפיץ את השירות שלנו בכל רחבי אירופה ומשם השאיפה היא להתקדם הלאה לאזורים נוספים. אשמח להמלצות על שירותי תרגום מהירים ומקצועיים, שיכירו את הסלנג של השפה ברמה הכי גבוהה שיש ובמחיר נוח, על מנת לתרגם את אתר האם שלנו לאנגלית, ועוד כמה פרויקטים שוטפים. מניסיון שלכם תוך כמה זמן נעשית העבודה? מה טווחי המחיר? אשמח לטיפים והמלצות.
תודה