הי חברים
למישהו כאן במקרה יצא לעשות שימוש בשירות של כרטיסי ביקור דיגיטלים? נתקלתי בשירות הזה כאן בעקבות המלצה של חבר לעבודה, ונראה לי שזו יכולה להיות התייעלות מבורכת לעסק. מה דעתכם? מישהו עבר משימוש בכרטיסי ביקור רגילים לכרטיסי ביקור אונליין? אשמח לשמוע איך החוויה שלכם, והאם היה קל ונוח להשתמש בהם. האם זה עושה את העבודה? אשמח לטיפים בנושא, שוקל במה לבחור לפני שאני מדפיס כרטיסים חדשים.
תודה!
הי לכולם
אני רואה שיש כאן לא מעט יזמים ובעלי עסקים בפורום, וחשבתי להציע לכם משהו ששינה אצלי בעסק את השיווק והמכירות לטובה בצורה משמעותית. אני מדבר על אפליקציית שיווק לעסק. מה זה ואיך זה עובד אתם שואלים? למעשה מדובר באפליקציה שמציעה תוכנה נוחה הכוללת את כל הכלים החשובים הדרושים לטובת צמיחה מהירה בעסק והגדלת המכירות אונליין. מצורף לכם כאן הלינק למי שמעוניין בעוד פרטים.
המון בהצלחה!
הי חברים
בטח כאן יש גולשים שיוכלו לעזור. מאחר ואנחנו חוזרים לאט לאט לעבוד מהמשרדים בעקבות הצוות שכמעט כולו מחוסן, אני מחפש המלצות על שירותי קייטרינג למשרד. בכל יום חמישי אנחנו מקיימים ישיבות צוות, והייתי רוצה שיהיה לצוות שלי כיבוד נעים וטעים באותו היום. אשמח לשמוע מהניסיון שלכם על חברה טובה עם אוכל טעים וטרי, חומרי גלם איכותיים וכמובן מחיר נוח, שתוכל לספק שירות קבוע.
תודה לעונים
הי חברים
האם יש כאן יזמים, בעלי עסקים וחברות, שמעוניינים להתעסק בתחום של מתן אשראי והלוואות לעסקים או ללקוחות פרטיים. לאחרונה יצא לי להתעניין בנושא לא מעט, מאחר ואלו כיוונים שהחברה שלי שוקלת ברצינות, ומצאתי שעל פי חוק יש להוציא רישיון מיוחד על מנת לעסוק בנושא בצורה חוקית ומוסדרת. אם יש כאן עוד יזמים כמוני שמתעניינם בנושא, מצרף לכם כאן מאמר מעולה בנושא שיצא לי לקרוא: רישיון נותן שירותי אשראי מאת ליאב מלמד
הי לכולם
האם יש כאן יזמים, בעלי עסקים וחברות, שמעוניינים להתעסק בתחום של מתן אשראי והלוואות לעסקים או ללקוחות פרטיים. לאחרונה יצא לי להתעניין בנושא לא מעט, מאחר ואלו כיוונים שהחברה שלי שוקלת ברצינות, ומצאתי שעל פי חוק יש להוציא רישיון מיוחד על מנת לעסוק בנושא בצורה חוקית ומוסדרת. אם יש כאן עוד יזמים כמוני שמתעניינם בנושא, מצרף לכם כאן מאמר מעולה בנושא שיצא לי לקרוא: רישיון נותני שירותים פיננסיים מאת עו"ד ליאב מלמד
הי חברה
האם יש כאן יזמים שמבינים קצת בתחום המסעדנות? בעלי עסקים בתחום המזון? אשמח אם תוכלו לעזור מהניסיון שלכם. אני והשותף העסקי שלי עומדים לפתוח מקום בקרוב. יש לנו כבר מבנה ששכרנו, תפריט שבנה לנו השף הראשי שאנחנו עובדים איתו, ועכשיו נשאר לנו רק לדאוג לציוד על מנת שנוכל לבצע פתיחה כמו שצריך. אני מחפש המלצה על מקום טוב בו ניתן לרכוש ציוד למטבח המוסדי, מכירים?. חשוב לי שיהיה ציוד איכותי ועמיד לאורך זמן במחירים טובים כמובן.
תודה!
שלום לכולם
העסק שלי נמצא במצב כלכלי קשה מוד מאחר והיה סגור כמעט שנה בעקבות משבר הקורונה. המשפחה שלי לא מצליחה להתפרנס כראוי כבר למעלה משנה, מאחר והעסק הזה הוא מקור פרנסה לי, לאחיי ולהוריי. יש ברשותי חסכון פנסיוני, ושקלתי משיכת כספי פנסיה על מנת לסגור חובות ולהתקיים עד שהעסק יחזור לפעול. אשמח לשמוע מהניסיון שלכם האם זה מומלץ, ואיך כדאי לעשות זאת בצורה הטובה ביותר?
תודה
שלום לכולם
כמה נקודות למחשבה. לאדם יש יכולת לדעת איזה מסלול משכנתאות הוא כדאי וטוב בעבורכם, וישנם אפילו מחשבונים מעולים ברשת שיכולים לסייע בחישוב התשלום הכולל והפירוט החודשי על פי הנתונים האישיים שלכם, כולל הריביות והביטוחים השונים המתווספים לסכום ההלוואה עצמו. יחד עם זאת, ישנם לא מעט אנשים שבוחרים לטמון את ראשם בחול. מחשבון משכנתא יכול לסייע לכם לבחור את המסלול המתאים והמשתלם ביותר, אז למה לא להקדיש קצת זמן בתכנון וחישוב נכון?. כאן תמצאו עוד פרטים.