שלום לכולם!
מחפשים מקום עבודה טוב להשתלב בו? בעלי השכלה בתחום ההיטק? בין אם סיימתם קורס מקצועי, ובין אם אתם בוגרי תואר בתחום ורוצים להשתלב בעבודה טובה בעולם ההייטק ולהתברג במשרה טוב ואיכותית עם שכר מעולה ותנאים טובים, אני יכול להמליץ לכם בחום לבקר באתר של חברת השמה מקצועית, שמסייעת במציאת עבודה בהייטק. באתר תוכלו למצוא מגוון רחב של משרות הייטק פתוחות בתחום בחברות הגדולות, מידע על משכורות בהייטק וכל המידע החשוב שיסייע לכם לקבל את החלטה הנכונה בעבורכם.
בהצלחה!
שלום חברים!
מי מכם שעוסק בעיצוב באופן מקצועי, וגם אלו מכם שעכשיו מתכננים שיפוץ בבית, ודאי יודעים כמה למוצרי פורמייקה יש שימוש בעיצוב של הבית. אין ספק שלרהיטים מפורמייקה למשל, יש יתרון גדול על פני רהיטים העשויים עץ, גם בעמידות שלהם וגם במחיר. משפחת פיסו מנהלת את מפעל הפורמייקה הגדול והוותיק ביותר בארץ והם החלוצים בתחום כאן בארץ, כך שאני ממליץ בחום למי שזקוק למוצרי פורמייקה לקבל מהם את השירות.
בהצלחה!
שלום לכולם!
יש כאן יזמים שמתכננים לפתוח עסק בתחום המזון? פתיחה של עסק קולינרי היא אינה עניין פשוט כלל, ומצריכה הכנות רבות, כמו גם הכנה נפשית וכספית, למקרה שהעסק לא ניחל הצלחה. מי שמגיע עם הרוח הנכונה, התשוקה והרצון להצליח אין שום סיבה שימצא את עצמו בהפסד. יחד עם זאת, חשוב להיות מאוד מחושבים, ומאחר וההוצאה הגדולה ביותר של בעל העסק הוא הציוד בשלב הזה, חשוב מאוד לקנות ציוד למסעדות במחירים הטובים ביותר שתוכלו למצוא. זאת היהת עצה קטנה ממני ומהניסיון שלי בתחום.
בהצלחה!
הי לכולם!
מי כאן מחפש המלצה על חברת ניקיון משרדים מצוינת, לטובת ניקוי שוטף בתום יום העבודה? אני יכול להמליץ לכם להזמין את חברת ניקיון משרדים פתח תקווה מעולה איתם אני עובד כבר תקופה, על מנת שתוכלו להבין מהי רמה גבוהה של ניקיון, שנותן הרגשה של משרד נקי ונעים. חברה זו היא הכתובת המשתלמת ביותר לכל מי שזקוק לעזרה בניקיון המשרדים בעסק, ומעוניין לקבל תמורה למחיר. כל בפרטים בלינק
בהצלחה!
שלום לכולם!
מצער לשמוע כמה הרבה מקרי הטרדה מינית בעבודה המתרחשים כל העת, ועוד יותר מקומם לדעת כמה מקרים כאלו אינם מדווחים או מטופלים בעקבות פחד ולעיתים מערכת משפטית לקויה וחוסר הענשה נאותה. במקרים כאלו מומלץ מאוד לפנות לסיוע של עורך דין פלילים מקצועי, על מנת שלא להישאר לבד עם הנטל. סיוע של עו״ד יוכל לייצג אתכם בצורה טובה, ולהיות הפה שלכם כאשר אתם לא תוכלו לדבר.
בהצלחה!
שלום חברים
מאחר ומדובר בפורום של יזמות, אני מניח שאולי יש כאן מישהו מהחברים אשר התנסה ברכישה של נכס בחו״ל. אני יודע שלרכישת נכס מחוץ למדינה יתרונות רבים גם בעבור אלו המתחילים את צעדיהם הראשונים בעולם הנדל״ן, וגם בעבור אלו שנמצאים כבר תקופה בעסקים. אני מתעניין בתחום של השקעה בזנזיבר מאחר ומדובר בעיר תיירות מאוד פופולארית, וניתן לקנות שם נכס איכותי במחיר נוח, ותוהה האם מישהו ביצע רכישה של נכס איכותי ומניב באמצעות קבוצת רכישה בחו״ל, ויכול לתת טיפים איפה כדאי להתחיל, ולמי לפנות?
תודה לעונים!
שלום לכולם!
האם יש כאן גולשים שעומדים לסיים לימודים אקדמאים ומתכננים לפתוח עסק עצמאי? או אולי חברה שמעוניינים לעבור ממסלול של שכיר לעצמאי? רבים חולמים לעשות זאת, אך מוצאים את עצמם ללא התקציב הנדרש לטובת השינוי, והרבה גם עוצריםמבלי להגשים את החלום. במקרה כזה אני הייתי ממליץ לא לוותר ולקחת הלוואה לטובת המטרה. הלוואה שמטרתה לקדם אתכם מקצועית וכלכלית, היא הלוואה מצוינת. יותר מכך, אמליץ לכם לקרוא על אייל סיטהכל וחברת לד אביבים, ולהתרשם ממגוון פתרונות המימון שהיא מציעה. אני מצרף כאן לינק למידע ולפרטים נוספים.
בהצלחה!