•
|
|
|
May 03, 2016 | 15:48 |
|
הי חברים
יש לי רעיון מבריק לדעתי בנושא בטיחות
רציתי לדעת כמה אני אמור לקבל באחוזים עבור הרעיון כאשר אינני אמור לשלם דבר כולל על רישום הפטנט
אשמח לקבל תשובהבהקדם
תודה מראש
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 16, 2017 | 00:59 |
|
הי
השוק מלא ברעיונות שחקם מצויינים ואפילו מבריקים. המרחק בין רעיון מבריק לבין הצלחה הוא עצום ולכן אין אף אחד שיהיה מוכן לקחת את הרעיון מבריק ככל שיהיה ולדחוף אותו קדימה ללא קשר לאחוזים שיקבל. יזמות בנויה קודם כל מהתלהבות, יכולת ביצוע, אמונה ברעיון ובעצמך. אלו תכונות שבלעדיהם שום דבר לא יתחיל ואת התכונות הללו אי אפשר למכור. הדרך היחידה לקדם את הרעיון לכיוון של הצלחה היא ליזום אותו בעצמך.
שיהיה בהצלחה
אייל כוכבא
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 16, 2017 | 23:48 |
|
מתי כן אפשר יהיה למכור את הרעיון ? אחרי שבונים אפליקציה ? אולי אחרי שכתבתי תוכנית עסקית ? מתי שהוא הרי יש מי שיקנה את הרעיונות הללו.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 17, 2017 | 11:14 |
|
כנראה שאם תרצה למכור את הרעיון, תצטרך לפתח את האפליקציה, להשיק אותה ולהצליח איתה ורק אחרי שתצליח יש סיכוי שיקנו אותך. אם תנסה למכור אותה אחרי שכתבת תוכנית עסקית או שפיתחת את האפליקציה, לא תמצא קונה ובצדק, כיוון שרעיון גם כשיש לו תוכנית עסקית הוא עדיין לא נכס ששווה לקנות.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 20, 2015 | 18:22 |
|
שלום,
יש לי מיזם בתחילת דרכו, דיברתי עם גורם מסוים שאני רוצה שיקדם את המיזם מתוך קשריו העמוקים בשוק , הגורם מסכים לעשות זאת אך בתמורה הוא דורש X אחוז אקוויטי מהמיזם. התפדחתי לשאול באותו רגע כדי לא להצטייר אדיוט :) האם אקוויטי מדובר על בעלות (מניות) במיזם או שמדובר בX אחוז מההכנסות (לא רווחים)
תודה על העזרה .
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 16, 2017 | 00:56 |
|
אקוויטי משמעותו בעלות על מניות.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 09, 2016 | 20:10 |
|
שלום,
כבר במשך שנה יש לי רעיון גאוני בראש שיכול עם קצת אמונה להפוך למשהו מדהים.
אני מאוד מאמין ברעיון הזה.
אני צריך שוטפים שיעזרו לי להפוך אותו למציאות.
טל 0526134617
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 16, 2017 | 00:55 |
|
הי דייבי
אכן רצוי להרחיב את הצוות ולצרף שותפים, חשוב שהשותף שאתה מצרף יהיה באמת מישהו שמשלים את התחומים שבהם אתה לא חזק.
שיהיה בהלצחה
אייל כוכבא
|
|
|
|
|
|
•
|
אירוע ליזמים בתחום הסטארטפ 17.1.17
|
טל |
|
|
Jan 05, 2017 | 22:39 |
|
יזמים? עובדים על סטארט-אפ? האירוע הזה בדיוק בשבילכם!
״Connecting People- not only for Nokia״
בואו לגלות את סודות השיווק מגילי גולנדר - מי שהצליחה להביא מעל מיליון וחצי הורדות כמעט ללא תקציב שיווקי. בתוכנית גם מינגלינג עם בעלי מקצוע מהמובילים במשק, שיציעו לכם את שירותם המקצועי: עורכי דין, רואי חשבון, בתי תוכנה, שירותי שיווק ופיתוח אישי וגם שירותי גיוס וליווי פיננסי.
לפרטים נוספים ולהרשמה: https://goo.gl/Llk1iD
17.01.2017 בשעה 17:00, נמל ת״א, ביתן 26 של WIX
האירוע ללא עלות, אך מספר המקומות מוגבל- אל תגידו שלא אמרנו!
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 04, 2015 | 21:03 |
|
יש לי רעיון לאפליקציה ואני לא כל כך יודע איך למצוא משקיעים ואחר כך מה להגיד להם. כמה כסף אני צריך לבקש מהם ומה אפשר לתת להם בתמורה לכסף. כמה אחוזים נהוג לתת ובכלל איך זה הולך איתם
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 16, 2017 | 00:52 |
|
לפני שאתה הולך להציג למשקיעים יש דרך ארוכה שאתה צריך לעבור. אני מציע לך לקרוא קצת חומר כאן באתר, או שתרים טלפון אלי וניפגש. בפגישה אתן לך סקירה מה צריך לעשות וכיצד להכין מיזם כמו אפליקציה לפגישה עם משקיעים.
בהצחה
אייל כוכבא
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Apr 27, 2015 | 10:49 |
|
שלום לכולם,
אני עושה מחקר על הדרכים בהם אנשים קובעים פגישות ומנהלים יומן ורציתי לדעת:
1. האם אתם משתמשים ביומן פיזי או יומן דיגיטלי? (Google Calendar, iCal, Exchange(
2. איך אתם קובעים פגישות עם אנשים אחרים? טלפון? סמס? אימייל? הזמנה דרך Google Calendar?
3. האם יש לכם איזה שהיא בעיה או תסכול עם הכלים הקיימים?
תודה על שיתוף הפעולה,
רן.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Apr 27, 2015 | 22:23 |
|
אני עדיין משתמש ביומן רגיל..
יש לי משהו עם גרפיקה שמאוד כיף לי - עצם הכתיבה, הצבעוניות ביומן.
עם זאת, אני כן רוצה כל הזמן לעבור ליומן דיגיטלי באייפון, אבל הגוגל קלנדר לא ידידותי לי
|
|
|
|
|
•
|
אני שונאת שישראלים מתכתבים באנגלית
|
הנייה |
|
|
May 21, 2015 | 18:53 |
|
זה משדר ניכור. לרוב הישראלים אין אנגלית ברמה עסקית גבוהה ובעיניי אמריקעים אנחנו נשמעים כמו עולים מרוסייה שנמצאים בארץ כמה שנים טובות- זה בדרך כלל לא נשמע מאה אחוז.
חוץ מזה המיילים מאריכים את כל התהליך, יוצרים טלפון שבור. אם זה היה תלוי בי הייתי מתקשרת וקובעת פגישות בדרך הישנה והטובה, אבל אני נכנעת להתנהלות המקובלת כי אם אני אכתוב מייל בעברית יהיו משקיעים שיסתכלו על זה בפליאה ואולי גם לא יגיבו.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Dec 02, 2015 | 20:19 |
|
Hello everyone,
We are a young startup company based in Tel Aviv and we have a social network app called Picok. (Learn more at: http://on.fb.me/1RiMHGc). We are currently on Android and about to release the first app to iPhone users and we are looking for a fifth member in our founding team.
We want someone who:
• Loves to work for a better future and not just a better present.
• Understand social networks users and have enough knowledge in iPhone developing to iterate quickly and try new things.
• Can share our vision and want to see our project as his own project.
picok web site
By joining us you will be joining a well build team who works everyday to create something big. We are bootstrap and we know how to make things happen with low budget. With another iPhone developer by our side we can reach new heights.
If you are interested in hearing more about us and what we do, please contact RONEN SHTAINKORT on Facebook, or via email ronen@picokapp.com or feel free to call 0547878334.
Cheers
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 30, 2015 | 22:49 |
|
אני ישראלי שכיום חי בפנמה, פיתחתי אפצליקציה מאוד מאוד מרשימה. ולדעתי ולדעת אותם אנשים ששיתפתי בניהם מקצועיים מאוד בתחום חושבים שזה הולך להיות אדיר!!!
בגלל שאני בשלב ה pre seed אני לא רוצה לעשות טעויות ושמעתי הרבה עצות לקחת מנטור שכבר עשה את זה ומכיר את ההליכים ויכול לייסע בייעוץ ובהכוונה וכמובן לקחת חלק בסטארט אפ
אני מנסה כבר הרבה זמן להשיג את כמה מהשמות החזקים בתחום היום:
נועם ברדין ממייסדי וויז
יעל אליש מייסדת וויז
טל ברנוח משקיע
יאיר גולדפינגר מייסד icq
אורי לוין מייסד וויז וכו׳
אם משהו יכול לעזור לי למצוא אי מייל או טלפון של אחד מהם או יותר אודה לו מאוד.
מאוד קשה לאתר אנשים מכאן מפנמה.
תודה מראש
אורי אונרייז
|
|
|
|
|
|
|